Mange utmerkelser til Sommero

Foto

Lars Petter Pettersen

Flere utmerkelser til Sommero

Publisert: 17. januar 2023 kl 08.36
Oppdatert: 17. januar 2023 kl 08.36

­– Annerkjennelsen vi har fått fra vi åpnet reflekterer direkte på innsatsen og kompetansen til alle de enormt dyktige folka i Sommerro. De lever virkelig ut våre kjerneverdier lys, kraft og varme, sier hotelldirektør Jarle Moen.

Sommerro har utmerket seg og vunnet priser på flere områder, som velvære, design, merkevarebygging og service. i tillegg har de hevdet seg i store, internasjonale kåringer som setter høye krav til hva en totalopplevelse på et hotell i verdensklasse skal inneholde.

Lys, kraft og varme til veien videre

Moen er spesielt fornøyd med bemerkelsene etter en utfordrende periode for reiselivsnæringen med pandemi og usikkerhet, økte kostnader og bemanningsutfordringer. Han trekker også frem den gode mottakelsen under Nordic Choice Hotels’ Vinterkonferanse i Stockholm i helgen. Sommerro ble kåret til vinner i kategorien Årets Nye Hotell.

–  Det betyr ekstra mye å få anerkjennelse fra våre egne i den tøffe bransjen vi opererer i, og det motiverer oss enda mer til å skape de gode opplevelsene for gjestene våre. Eventyret Sommerro har så vidt begynt, og vi gleder oss stort til fortsettelsen!

Utmerkelsene som Sommero har mottatt så langt

  • World’s finest Top 100 Suites fra Elite Traveler
  • European Spa Gold List for Vestkantbadet
  • Merkevaredirektør Siri Løining vant prisen for Årets Merkevarebygger under HSMAI Awards
  • Årets Nykommer under Grand Travel Awards
Saken fortsetter under annonsen

Årets Nye Hotell under Nordic Choice Hotels Vinterkonferansen 2023