Flyr med internasjonalt samarbeid om salg av flybilletter

Publisert: 12. januar 2023 kl 10.47
Oppdatert: 12. januar 2023 kl 10.47

– Vi i Flyr er veldig fornøyde med at det nye samarbeidet med Volario gjør flere internasjonale reisemål tilgjengelig for våre gjester. Denne avanserte interlining-teknologien gir oss en større distribusjon, som vil øke både kjennskap og salg, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Flyr.

– Vi er stolte over at et fremoverlent og dynamisk flyselskap som Flyr nå kommer inn i Volario-plattformen. Sammen kan vi tilby de reisende nye, attraktive flyreiser og knytte flere fjerne reisemål «tettere» på Europa. Vi ser på dette som første steg i et langsiktig samarbeid og ser frem til å utvikle industrien vår sammen, sier Yavuz Karadag, administrerende direktør og medgründer i Airsiders.

Over tusen nye reisemål

Samarbeidet gir Flyrs gjester tilgang til over tusen nye reisemål hvor én av flyvningene er betjent av Flyr og den andre betjenes av andre flyselskaper i Volario-plattformen.

Samarbeidet gjør det mulig for Flyr å tilby sitt produkt til reisende på destinasjoner som selskapet ikke allerede tilbyr videreforbindelser til, samtidig som selskapets gjester får flere reisemål å velge mellom.

 

Nylig inngikk også Flyr samarbeid om salg av flybilletter med flyselskapene Norse Atlantic Airways og Vueling, via bransjeplattformen Dohop. Det spanske flyselskapet Vueling tilbyr flyreiser til Europa, Nord-Afrika og Midtøsten. Norse Atlantic Airways tilbyr flyreiser til populære reisemål i USA.

Saken fortsetter under annonsen