Foto

Kalle Hägglund

Gode bookingtall i Hemsedal

Publisert: 17. januar 2023 kl 14.53
Oppdatert: 17. januar 2023 kl 14.53

­Denne uken går pudder-alarmen igjen i Hemsedal, de neste 24 timene melder yr.no om nye 20 cm med lett puddersnø. – Vi har vært heldig med stabile kuldegrader og med riktig vindretning har dette ført til at gjester har kunnet kjøre pudder til morgen og til kvelds, sier daglig leder i Destinasjon Hemsedal, Richard Taraldsen.

– Vi ser at også at det utenlandske markedet har tatt seg opp betraktelig den siste tiden. Når vi ser bilder fra alpene med gresstuster og nesten «grønne» plener, er det kanskje ikke så rart at vi ser stor økning i det utenlandske og norske markedet, sier Taraldsen.

Fyri Resort og Skarsnuten Hotel kan også melde om gode bookingtall i tiden fremover. Hotelldirektør for Fyri Resort, Henric Jacobsen, er veldig godt fornøyd med den positive effekten snøen har gjort med gjestetrafikken til hotellet. Robert Norman, hotelldirektør for Skarsnuten Hotel, som ligger litt lengre opp i fjellet, sier seg enig med sin kollega på Fyri. – Etter at vi åpnet hotellet for sesongen har pågangen vært stor.

Hemsedal er kjent for afterski i verdensklasse, og eier av Stavkroa, Carl Jørgen Johansen har merket en kjempe pågang denne vinteren. – Vi er så godt som fullbooket på alle reserverte bord frem til påske, men det er fortsatt ledig plasser til de som vil komme og danse på bordet, sier Johansen.

Saken fortsetter under annonsen