Reiseliv

Anders Braathen er ett av hodene bak Smalhans, som har evnet den unike bragden å fortsatt bli ansett som en av Oslos heteste restauranter, etter 10 års drift.

«Hele» Oslos nabolagsrestaurant forbereder julemenyen

Anders Braathen, også kjent som «Hipstakokken», forbereder julemenyen på Smalhans, mens han forteller om mat og livet på restaurantkjøkkenet.

Publisert Sist oppdatert

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS