Eurowings Discover har blitt til Discover Airlines. Selskapet får ruter både fra Frankfurt og München og blir dermed et alternativ også for norske reisende.

Foto

Istock/Mrkit99

Her er det nyeste tilskuddet i Lufthansa-familien

Publisert: 6. september 2023 kl 09.16
Oppdatert: 6. september 2023 kl 09.16

­Lufthansa-konsernet består i dag av selskapene Lufthansa, Swiss Air Lines, Austrian Airlines og Brussel Airlines, skriver Flysmart24.

I tillegg eier Lufthansa også lavprisoperatøren Eurowings, som igjen har operert Eurowings Discover som sitt selskap for flyvninger i fritidsmarkedet.

I helt ny utgave

Det er dette selskapet som nå fremstår som nytt i flyfamilien, og som mange nordmenn med flyvinger til bl.a. USA kjenner godt.

Men, nå skjer det noe:

Eurowings Discover blir til Discover Airlines. I tillegg til navnet, endres også utseendet til flyselskapet.

Den første Airbus A320 i det nye designet ble vist frem i Frankfurt i morges og vil fly gjester til Palma de Mallorca for første gang i morgen, onsdag.

Saken fortsetter under annonsen

Fra norske flyplasser

For nordmenn er det langdistanse-satsingen som har vært mest aktuell. Den har til nå vært konsentrert til Frankfurt.

Nordmenn har benytte selskapet ved å kjøpe tilknytningsbilletter fra norske flyplasser. Deretter kan vi kunnet fly videre til bl.a. USA og Karibia med Eurowings Discover, som altså nå heter Discover Airlines.

Flyflåten skal også bli større. I løpet av kommende år vil Discover Airlines-flåten vokse med fem Airbus A320 og en Airbus A330 til totalt 28 fly.

Mer aktuell for nordmenn

Det er også meningen at München skal få langdistanseruter. Det vil etter planen skje fra 2025, og vil gjøre selskapet til et enda mer aktuelt alternativ for norske feriereisende kunder.

Mange store – men også små – hensyn skal tas i en slik endrings-prosess som den Discover Airlines nå har gått gjennom:

Saken fortsetter under annonsen

Av hensyn til miljøet blir engangsartikler som i dag brukes på Eurowings Discover først helt brukt opp før det blir bestilt på nytt i det nye designet.