Foto

Fredrik Brenno Haugan

HSMAI arrangerte FUTURE YOU

Publisert: 18. september 2023 kl 09.49
Oppdatert: 18. september 2023 kl 13.55

­Arrangementet ble skapt for å løfte frem de mange spennende karrieremulighetene, blant annet innen markedsføring, salg, revenue management, hotelledelse med mer, innen hotell- event- og reiselivsbransjen. Inviterte deltagere var avgangselever ved Oslo og omegns videregående skoler, samt studenter ved utvalgte universiteter og høyskoler.

Foto

Fredrik Brenno Haugan

Under det store arrangementet på Colosseum Kino, kunne over 300 tilhørere få med seg både inspirerende foredrag fra unge ledere og andre med gode tips, råd og erfaringer, samt engasjere seg i en innsiktsfull paneldebatt om ulike veier til en spennende karriere i bransjen. Det ble også lagt tilrette for å knytte kontakt mellom elever og studenter, bransjefolk og aktuelle høyskoler på stands i utstillerområdet utenfor Colosseum. Tilstede som utstillere var de store hotellkjedene Radisson, Strawberry, Thon Hotels og Scandic, og restaurantkonsernet Eik Servering. Fra utdanningssiden var Hotellhøgskolen i Stavanger, BI og Høyskolen Kristiania med som utstillere. Forfriskninger og servering av spenstig streetfood stod Eik Servering og Coca Cola for. 

Foto

Fredrik Brenno Haugan

Etter arrangementet har HSMAI fått massevis av positive tilbakemeldinger fra både deltagere, utstillere og andre involverte. FUTURE YOU vil bli et årlig arrangement og dato for neste vil bli satt i løpet av de nærmeste ukene.

Saken fortsetter under annonsen