Foto

Ticket Feriereiser

Kanariøyene har blitt enda mer populært som reisemål etter pandemien

Publisert: 16. januar 2023 kl 09.49
Oppdatert: 16. januar 2023 kl 09.49

­Kanariøyene med Gran Canaria i spissen har alltid toppet listene over nordmenns favorittreisemål. Vi ser at Kanariøyene har økt ytterligere i popularitet etter pandemien, noe som kan ha flere årsaker. Blant annet søker vi oss i økende grad mot trygge reisemål i Europa, og da er Kanariøyene egentlig det eneste reisemålet som kan skilte med sol- og badevær om vinteren, eier Ellen Wolff Andresen, Markeds- og Administrasjonssjef i Ticket.

I løpet av 2022 har vi begynt å nærme oss et normalår der salget nå bare ligger 15 prosent under nivået fra før pandemien. For Kanariøyene ser tallene imidlertid annerledes ut da salget av reiser dit allerede er 16 prosent høyere enn i 2019. Dette på bekostning av reisemål først og fremst i USA og Asia. Gran Canaria troner klart på toppen over reiser til Kanariøyene, tett fulgt av Tenerife.

– Kanariøyene har alt som vi har lengtet etter under årene med pandemi. Gran Canaria topper som vanlig listen og det er lett å forstå øyas popularitet. Med vakre strender, god mat, shopping, natteliv og rikholdige naturopplevelser så finnes det noe for alle, avslutter Wolff Andresen.

Saken fortsetter under annonsen