Vakre fjellturer er bare en av aktivitetene som familiebedriften Senja by Heart tilbyr i Torsken kommune gjennom et samarbeid med Hurtigruten.

Vakre fjellturer er bare en av aktivitetene som familiebedriften Senja by Heart tilbyr i Torsken kommune gjennom et samarbeid med Hurtigruten.

Foto

Senja by Heart

Kommune med 2.000 innbyggere får besøk av 6.000 turister fra Hurtigruten i løpet av 2023

Publisert: 22. mai 2023 kl 09.43
Oppdatert: 22. mai 2023 kl 09.46

­– Vi er veldig tilfreds med samarbeidet vi har fått til med Hurtigruten. De har helt klart gitt uttrykk for at de vil bidra til å skape aktivitet og bidra i nærmiljøet. Selv om de er tøffe forretningsfolk, har vi klart å få til et samarbeid der vi kan tilby reiselivsprodukter og vise fram Torsken og Senja for turister, sier Fredd Wilsgård i Senja by Heart til Lofotposten.

I løpet av 2023 vil Hurtigruten Expeditions legge til i fjorden i Torsken elleve ganger med skipene MS Otto Sverdrup og MS Maud. I tillegg vil MS Trollfjord ha åtte besøk ved kai.

Ribtur, fjelltur og sjømatproduksjon

Gjestene vil kunne ta del i en rekke spennende aktiviteter under besøkene slik som matopplevelsen Senja Tasting, kulturvandring i Torsken, el-sykkelturer, ribtur, fjelltur og omvisning på produksjonsanlegg for sjømat. Under besøket vil gjestene få se å høre om hvordan sjømat fra Senja produseres på en bærekraftig måte.

Eierne av Senja by Heart har gått inn med cirka 40 millioner kroner i å etablere reiselivstilbudet, blant annet til oppussing av hytter, og oppbyggingen av de ulike aktivitetene som skal tilbys.

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – reiseliv