Kysthotellet ved Grenaa i Djursland i Danmark blir nytt partnerhotell i First Hotels kjeden

Foto

First Hotels

Kysthotellet ved Grenaa blir nytt partnerhotell i First Hotels-kjeden!

Publisert: 13. september 2023 kl 08.42
Oppdatert: 13. september 2023 kl 08.42

Kysthotellet – First Partner Collection ligger naturskjønt til ved Grenaa strand, med utsikt over Kattegat, og passer fint for både fritidsreisende og forretningsreisene. Det tar kun 20 minutter å komme til Grenaa fra Aarhus Lufthavn. Det betyr at man for eksempel kan ta et fly fra København Lufthavn kl. 7:35 og være klar til møtestart på Kystvejens Konferansesenter kl. 9:00.

Hotellet er et godt utgangspunkt for utflukter og aktiviteter som gåturer eller sykkelturer langs kysten, vannsportaktiviteter, golf, eller utflukter til nærliggende attraksjoner som Djurs Sommerland, Randers Regnskog, Tivoli Friheten, eller Skandinavisk Dyrepark.

- Vi er stolte av å kunne ønske Kysthotellet velkommen som nytt partnerhotell. Med dette får vi enda en ny destinasjon og øker dekningsgraden vår i Danmark ytterligere, sier Thomas Gillespie, administrerende direktør i First Hotels International.

First Hotels har nå 20 hotell i Danmark, etter at de for to uker siden også etablerte seg i København hvor de inngikk partnerskap med Q Apartments og tilbyr 380 leiligheter i den danske hovedstaden. Kjeden har også 5 hotell i Norge og 31 hotell i Sverige.

Saken fortsetter under annonsen