Mange fornøyde deltagere på TravelMatch 2023

Publisert: 18. januar 2023 kl 12.31
Oppdatert: 18. januar 2023 kl 12.31

­Det var stor aktivitet i den store salen på Oslo Kongressenter, med mange møter, både forhåndsbookede og mer spontane. Den foreløpige responsen er utelukkende positiv, og mange har allerede sagt at de kommer tilbake i 2024. Foruten en rekke nyttige møter, var det et interessant frokostseminar i regi av Krakow/Malopolska regionene, lunsj og lunsjseminar i regi av Tyskland, som var årets destinasjon, samt en avsluttende og hyggelig mingel med Lufthansa, Wiesbaden og Henkell som vertskap. Dessuten kunne noen av kjøperne som deltok ta med seg svært hyggelige premier hjem, i form av flybilletter og i noen tilfeller også hotellopphold.

Et av årets viktigste treff for bransjen

– For den delen av reiselivsnæringen som jobber med reiser ut av Norge, er dette årets viktigste og mest effektive arrangement, hevder prosjektleder Arne Sundt-Bjerck. – Her er det mulig å rekke møter med en stort antall kontakter og mulige samarbeidspartnere i løpet av en kompakt dag, en mulighet du ikke finner noe annet sted, fortsetter han. – Norske kjøpere får over 150 leverandører nærmest «servert på et fat», uten annen kostand enn transporten til Oslo Kongressenter. – Dette har svært mange i bransjen skjønt og dagen er satt av i god tid, selv om det fortsatt er noen som lar denne muligheten gå fra seg.

Ved aktiv bruk av databasen og søkemuligheten der, kan deltagerne finne de mest relevante samarbeidspartnerne og booke møter med disse på forhånd. I tillegg er det selvsagt mulig å ta initiativ til mer spontane møter på stedet, og supplere ytterligere i periodene satt av til mingling. Og aktuelle partnere var det nok av, i form av en rekke DMC´s fra mange land over store deler av verden, et stort antall internasjonale flyselskaper, en rekke nasjonale og regionale turistkontorer, samt hotell, konferansesenter, ferge, flyutleie m.m.. Mange hadde også stor glede og nytte av å delta på seminarene med Krakow/Malopolska regionen og med Tyskland, som igjen hadde rollen som årets land. 

Og i reisebransjen er ikke dagen komplett uten et sosialt treff, der man kan fortsette dialogen, treffe nye mennesker og hygge seg sammen, noe som jo ikke har vært så enkelt de siste årene p.g.a. pandemien. Lufthansa Group og den tyske regionen Wiesbaden var vertskap, sammen med Henkell Trocken, som serverte noe velsmakende i glasset. Og i tillegg var det servering av tyske pretzels og selvsagt en god porsjon tysk «gemütlichkeit».

– Og så er det bare å se frem til neste arrangement, så sett av datoen  11. januar 2024, igjen på Oslo Kongressenter, avslutter Sundt-Bjerck.

Saken fortsetter under annonsen