Reiseliv

Næringsminister Jan Christian Vestre besøker blant annet Tromsø på reiselivsturneen.

Næringsministeren besøker reiselivsbedrifter i Nord-Norge

Næringsminister Jan Christian Vestre besøker Alta, Tromsø, Lofoten og Harstad 18. – 20. januar. Tema for besøkene er reiseliv, med vekt på bærekraft, lønnsomhet og ansvarlighet.

Publisert Sist oppdatert

­– Reiseliv er en fremtidsnæring som skaper verdier og arbeidsplasser i store og små samfunn i hele landet. Få steder er potensialet for å tiltrekke seg turister større enn i nord, med den ekstreme naturen, nordlyset om vinteren og midnattsola om sommeren. Jeg ser virkelig frem til denne reiselivsturneen, sier næringsminister Jan Christian Vestre.

Næringsministeren skal besøke reiselivsbedrifter i Alta, Tromsø og Lofoten for å presentere og få innspill til regjeringens reiselivspolitikk. Statsråden deltar også på Tromsø internasjonale filmfestival (TIFF) og Harstadkonferansen.

– Regjeringen har store ambisjoner for reiselivsnæringen. Vi ønsker å legge tilrette for en konkurransedyktig, bærekraftig, ansvarlig og mer helårlig næring. Med pandemien i bakspeilet blir 2023 et viktig år for samarbeid mellom myndighetene og næringen, slik at vi sammen utløser potensialet i denne fremtidsnæringen, sier Vestre.

Powered by Labrador CMS