Reiseliv
Mange kokker forsvant utenlands under pandemien og kom ikke tilbake. Det bekrefter Ricardo Sousa, nestleder for NHO Reiseliv Sør-Norge.
Istock/FilippoBacci
Norge mangler 1.450 kokker foran årets sommersesong
Reduserte åpningstider kan bli én av følgene for restauranter som mangler kokker før sommersesongen.
Bare i Agder mangler det 175 kokker. For landet som helhet er tallet 1.450. Det viser ferske tall fra Navs bedriftsundersøkelse skriver NRK.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Air Baltic gjenopptar nedlagt rute til Norge
Geilo og Beitostølen på britisk topp 10-liste over rimelige skidestinasjoner
Nå starter julerushet på norske flyplasser
Sommerturistene anbefaler Norge
Thailand på topp som eksotisk reisemål i vinter
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Opplev Hobo Oslo: Et unikt lifestyle-hotell i hjertet av byen
RevPAR-utvikling for Oslo-hotellene: En analyse av november 2025
Hvordan Norge kan bli et bærekraftig reisemål året rundt
Bordeaux-viner: En Primeur-salg i krise og fremtidens utfordringer