Norwegian Cruise Line lanserer ny cruiseklasse

Publisert: 6. november 2023 kl 12.37
Oppdatert: 6. november 2023 kl 12.37

­Skipet er 322 meter langt, veier 156.300 bruttotonn og har plass til 3 571 passasjerer. Norwegian Aqua vil legge til sjøs i april 2025, med en syv-dagers cruisereise i Karibien, og NCL har allerede startet salget.

Norwegian Aqua blir det første cruiseskipet i Norwegian Cruise Lines nye Prima Plus Class, som er en utvidet versjon av selskapets prisvinnende skipsklasse Prima Class.

Tradisjonen tro bygges NCLs neste generasjons cruiseskip ved det verdenskjente italienske verftet Fincantieri. Det nye Prima Plus-skipet beholder flere av de mest anerkjente fasilitetene fra søsterskipene Norwegian Prima og Norwegian Viva. Med 10% mer plass og kapasitet har Norwegian Aqua større utearealer og mer bemanning ombord enn på noe annet moderne cruiseskip, og setter dermed helt nye standarder for hva som gjelder opplevelser om bord.

– Som det første skipet i den nye Prima Plus Class er Norwegian Aqua et tydelig bevis på hvordan fremtiden blir for merkevaren vår. Vi vil fortsette med vår forpliktelse til å tøye grensene for opplevelser, og som alltid vil vi sette gjestene først, for å videre skape nye trendbølger på havet. Norwegian Aqua er oppkalt etter havets vakre, blå nyanser og vår tilknytning til havet. Skipet vil by på nye og spennende muligheter. Dette vil vise at NCL er innovatøren i bransjen, og en viktig aktør for den nye type cruisereiser, sier David J. Herrera, President for NCL.

Saken fortsetter under annonsen