Norwegian med 40 nye ruter

Publisert: 14. november 2023 kl 13.35
Oppdatert: 14. november 2023 kl 13.35

Fra Danmark, Sverige og Finland slippes det ytterligere 27 nye ruter, samt fire nye ruter fra baser i Europa.

Både fritids- og forretningsreisende kan glede deg over nye ruter fra Oslo til Lyon, Montpellier, Zadar, Milas/Bodrum og Basel. Ruten til Wroclaw gjenopptas etter å ha vært ute av programmet en kort periode. Rogalendinger får nye direkteruter fra Sola til Milano/Bergamo, mens det åpnes nye ruter fra Torp til Palma de Mallorca og Barcelona.

– Neste sommer flyr vi totalt 332 ruter til 123 destinasjoner i Europa, sier Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

Samtidig med ruteslippet i Norge lanserer Norwegian ni nye ruter fra Sverige, 17 fra Danmark og to fra Finland. Disse opereres både fra hoved- og regionalflyplasser. Våren 2024 åpner Norwegian en base i Latvia, og etablerer to nye ruter fra hovedstaden Riga til Korfu og Tivat. Fra basene i Malaga og Alicante i Spania vil Norwegian starte direkteruter til München.

Norwegian er i toppsjiktet i Europa på punktlighet og ble forrige uke igjen kåret til Europas mest punktlige flyselskap. Norwegian planlegger for en flåte på ca. 90 fly den kommende sommeren.

Nye ruter til Nord-Norge

I august ble Norwegian tildelt en fireårig rammeavtale for forsvarssektorens flyreiser i Norge og Norden, og som et resultat av det gjenåpner selskapet også ruter mellom Oslo og Bardufoss og Lakselv. Til Bardufoss vil det fra 1. februar være 34 ukentlige avganger og til Lakselv vil det fra 1. april være fire ukentlige avganger. Norwegian vil også fly direkterute fra Oslo til Kirkenes hele året.

Saken fortsetter under annonsen