Norwegian slipper ruter for vintersesongen 2023-2024

Foto

Håkon Mosvold Larsen / NTB

Norwegian slipper ruter for vintersesongen 2023-2024

Publisert: 17. mars 2023 kl 09.34
Oppdatert: 17. mars 2023 kl 09.34

­– Neste vinter har vi 144 ruter i og mellom de nordiske landene og til destinasjoner i Europa. Vi viderefører populære ruter, og miksen av destinasjoner gir kundene muligheter til å fly med oss til drømmeferier med sol og bad, kunst og kultur eller aktivitetsferier, sier Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

Norwegian fortsetter med mange daglige avganger til og fra de største byene innenriks. Utenriks fortsetter selskapet med direkteruter til destinasjoner i Europa fra alle de store flyplassene i Norge, slik som Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. I tillegg tilbyr selskapet direkte flyvninger fra Haugesund til Alicante, fra Ålesund til Alicante, fra Tromsø til London og Longyearbyen og fra Sandefjord Lufthavn Torp til både Alicante og Las Palmas.

Enkelte ruter til de mest populære skidestinasjonene i Alpene blir kunngjort på et senere tidspunkt.

Norwegian opererer med et sommer- og et vinterprogram som byttes to ganger i året, i henholdsvis slutten av oktober og slutten av mars. Om få uker starter sommerprogrammet med 300 ruter til 114 destinasjoner. Blant en rekke mye besøkte destinasjoner inneholder også sommerprogrammet noen nyheter, deriblant Bari, Skopje, Porto, Bologna, Bucuresti, Sofia, Milano/Bergamo, Alanya/Gazipasa og Thessaloniki.

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – reiseliv