Strawberry-sjef Petter Stordalen har planer for Quality Hotel i Tønsberg

Foto

Morten Holm / NTB

Petter Stordalen har store planer for Quality Hotel i Tønsberg

Publisert: 5. september 2023 kl 12.50
Oppdatert: 5. september 2023 kl 12.50

Nå er Stordalen og konserndirektør Torgeir Silseth i Strawberry (tidligere Nordic Choice Hotels) på visit i byen, blant annet for å fortelle om planene til Quality Hotel Tønsberg. For her skal det skje mye det kommende året. Noe hotellsjefen har stor tro på, skriver Tønsberg Blad.

– Hotellet skal inn i fremtiden. Pusses opp og renoveres. Komme opp til dagens standard, noe vi gleder oss veldig til. Vi kommer til å fremstå i en helt ny rustning, ja i en helt ny drakt innen kort tid, sier hotelldirektør Øyvind Hagen.

Renovere 200 rom

Hotellet åpnet i 2001 og gårdeier er Arthur Buchardt.

– Det er på tide å sette dette hotellet på kartet for nye 20 år, og mye skjer i samarbeid med gårdeier. Det er et stort prosjekt. Vi skal blant annet gå gjennom de godt over 200 rommene og renovere dem. Det blir mer basseng på hotelltaket og mer solhygge, sier Silseth.

Hotellsjef Øyvind Hagen utdyper planene om å utvide bassengområdet på taket. Der kommer det en bygningsmasse på rundt 200 kvadratmeter. Noe som betyr at spa/bassengområdet kan benyttes året rundt.

– Byen kommer til å elske det

Saken fortsetter under annonsen

– Vi skal utvikle en «rooftop» som jeg tror byen kommer til å elske. Man kan bade, slappe av og kose seg hele året. I tillegg ser vi på å bygge ny restaurant, og vi skal også bygge inn uteserveringen, slik at også den kan brukes helårs. 

Det er estimert at fornyingen skal koste rundt 70 millioner kroner og trolig er arbeidet ferdig i løpet av 2024.