Radisson Blu åpnet på Lanzarote

Publisert: 17. januar 2023 kl 14.59
Oppdatert: 17. januar 2023 kl 14.59

Radisson Blu Resort, Lanzarote ligger i Costa Teguise og tilbyr fantastisk utsikt over Atlanterhavet. Hotellet fokuserer på bærekraft, med solcellepaneler som produserer 100% av hotellets energiforbruk på dagtid.

Radisson Blu Resort, Lanzarote har perfekt beliggenhet for feriegjester som ønsker å utforske øyas mange attraksjoner, for eksempel de vulkanske grottene kjent som Jameos del Agua, Timanfaya nasjonalpark og Lanzarotes hovedstad, Arrecife. Hotellet er naturligvis også ideelt for gjester som ønsker å nyte solen året rundt.

Etter en omfattende renovering, har hotellet i dag moderne arkitektur og interiørdesign som er inspirert av Lanzarotes vulkanske landskap. Det er brukt naturelementer som tre over hele hotellet, spesielt i lobbyen og i restaurantene. Bygningen har blitt designet slik at gjestene kan nyte optimal havsutsikt fra alle områder av hotellet.

Radisson Blu Resort, Lanzarote har 225 gjestesuiter, alle med terrasser, hvorav 13 er swim up-suiter, som gir gjestene direkte tilgang til bassenget. I tillegg kan gjestene nyte fire store, oppvarmede svømmebassenger, samt et velværesenter komplett med treningsstudio og spa.

Alle de tre restaurantene tilbyr havsutsikt og en rekke kulinariske opplevelser, fra italiensk til buffémat og lokale spesialiteter.

Tom Flanagan Karttunen, Area Senior Vice President for Nord- og Vest-Europa i Radisson Hotel Group sier: – Vi er veldig stolte over å introdusere Radisson Blu på Lanzarote, med en så flott eiendom. Kanariøyene er et ledende reisemål for gjester som ønsker en avslappende ferie i solen, og med dets naturskjønne beliggenhet og modern fasiliteter, er hotellet er det perfekte valget.

 Radisson Blu Resort, Lanzarote er forpliktet til Radisson Hotel Groups Net Zero-strategi ved å bruke solcellepaneler og et geotermisk anlegg som produserer fornybar energi for å varme opp vann, betjene klimaanlegget og varme opp feriestedets svømmebassenger. Hotellet har også en null-plastpolicy og er Travelife-sertifisert, som anerkjenner eiendommens bærekraftprestasjoner.

Saken fortsetter under annonsen

 Óscar Palacios, Director of Expansion ved Canarian Hospitality sier: – Vi er veldig glade og stolte over at Radisson Hotel Group har satt sin lit til selskapet vårt for å fortsette sin vekst i Spania. Med vårt fokus på bærekraft og med vår profesjonalitet er vårt mål å gjøre Radisson Blu Resort, Lanzarote til det beste, eksklusive hotellet på øya og et av de beste hotellene på Kanariøyene.

Radisson Blu Resort, Lanzarote, er det åttende Radisson Hotel Group-hotellet som åpner i Spania, hvor konsernet har som målsetting å tredoble sin portefølje innen 2025.