SkiStar Trysil
Foto

SkiStar Trysil

SkiStar satser stort på sommeropplevelser i Trysil og Hemsedal

Publisert: 24. mai 2023 kl 10.57
Oppdatert: 24. mai 2023 kl 10.57

­I sommer bygges en ny eventyrarena i Trysil. Arenaen åpner 23. juni med fartsfylte aktiviteter som Mountain Coaster (akebakke på skinner), Mountain Tube (rutsjebane på gummiring) og stisykling i Valleskogen. I tillegg åpner enda flere heisbaserte sykkelstier. For å gjøre opplevelsene tilgjengelig for flere senkes prisene på sykkelleie og BikePass.

I Hemsedal er SkiStars fokus først og fremst å bygge den nye stolheisen Lodge Express som åpner kommende vintersesong. Men Hemsedal har likevel masse å by på i sommer, med fantastisk sykling og vandring, storslått natur og flotte SkiStar Lodge Hemsedal.

– Vi vil at flere skal få muligheten til å nyte sommerferien på fjellet med spennende aktiviteter og avkobling, kombinert med flotte naturopplevelser og frisk fjelluft. Med vår storsatsing på Turistsenteret, gjør vi Trysils allerede brede aktivitetstilbud enda bredere. Her kan vi tilby noe for hele familien, men også vennegjengen og våre konferansegjester i sommer- og høstsesongen. I tillegg har vi førsteklasses overnatting på våre to store aktivitetshotell, som står klare med masse aktiviteter, spa, bad og god mat, sier Gudrun Sanaker Lohne, destinasjonssjef i SkiStar Trysil.

SkiStar Lodge Trysil og Radisson Blu Resort Trysil

I sommer blir Radisson Blu Mountain Resort & Residences i Fageråsen SkiStars første Lodge-hotell i Trysil. Hotellet bytter da navn til SkiStar Lodge Trysil og åpner 23. juni. SkiStar Lodge Trysil har en fantastisk beliggenhet ved foten av fjellet – 802 meter over havet. Utsikten er nydelig og du har sykkel- og turstiene rett utenfor døra. Fasiliteter som utendørs boblebad, basseng inne og ute, spa, utendørs gym og fine restauranter setter en ekstra spiss på oppholdet.

I barneområdet Eventyr på Turistsenteret, ved siden av Radisson Blu Resort Trysil, bygges en ny eventyrarena med en rekke nye sommeraktiviteter. Radisson Blu Resort Trysil sommeråpnet allerede 19. mai. Her kan du velge mellom fire restauranter og barer, familievennlig bad med flere basseng, klatrevegg og spa. Hotellet har også en egen bowlingarena. Malin Skålholt Åkesson er nyansatt hotellsjef for Radisson Blu Resort Trysil.

 

Saken fortsetter under annonsen