Bilde av Trondheim by

Foto

Istock/mikolajn

Trondheim er ny vertskapsby for MeetInNorway 2023

Publisert: 19. januar 2023 kl 09.05
Oppdatert: 19. januar 2023 kl 09.05

­Arrangementet er en kombinasjon av en workshop med én-til-én-møter mellom norsk reiselivsnæring og internasjonale kunder, med sosiale nettverksaktiviteter i forkant og i etterkant av arrangementet. I tillegg arrangerer Innovasjon Norge Reiseliv visningsturer for de internasjonale kundene, skriver VisitNorway

Målet med å invitere internasjonale kjøpere til Norge er at de blir bedre kjent med Norge som møtedestinasjon gjennom det de opplever og erfarer når de er på besøk. Dette øker muligheten for fremtidig salg av norske reiselivsprodukter.

Arrangementet gjennomføres hvert år på et ulikt stedt i Norge. I 2022 ble arrangementet gjennomført i Bodø i samarbeid med Visit Bodø. 20 internasjonale agenter fra Europa deltok på arrangementet.

Destinasjonene som jobber målrettet med det internasjonale forretningsmarkedet kan søke om å få være vertskap. I 2023 er det Trondheim som ble valgt som vertskapsby for MeetInNorway.

En forlengelse av «The European Region of Gastronomy 2022» - året for Trondheim

– Visit Trondheim leverte en overbevisende søknad, hvor de beskrev godt hvordan destinasjonen i forlengelsen av «The European Region of Gastronomy 2022»-året, ønsker å fortsette fokuset på gastronomi og lokale råvarer. Visit Trondheim ønsker å vise hvordan denne store, lille byen forener historie, mat, kultur, teknologi og grønt initiativ i en spennende miks, forteller Kari Anne Schwach, prosjektleder for MICE Corporate i Innovasjon Norge.

– Vi gleder oss til å invitere internasjonale kjøpere til Trondheim til høsten, og til å samarbeide med Visit Trondheim for å gjennomføre et godt arrangement for internasjonale kunder, fortsetter Schwach.

Saken fortsetter under annonsen

Her kan du lese mer om MeetInNorway 2023 og melde din interesse for å delta.