Reiseliv

Uber lanseres i Tromsø - blir Ubers nordligste lansering i verden

Uber utvider sitt tilbud i Norge og er nå tilgjengelig i fem norske byer. Fra 15. mars blir mobilitetstjenestene UberX tilgjengelig for reisende i Tromsø. Lanseringen er en milepæl for Uber, ettersom Tromsø blir den nordligste lanseringen av Uber-appen i verden. Ubers lansering er et svar på den betydelige økningen i etterspørsel i Tromsø, skriver selskapet i en pressemelding.

Publisert Sist oppdatert

En etterlengtet lansering

Uber er allerede et tilgjengelig og verdsatt mobilitetsalternativ i Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger. Den store økningen i antall ganger appen har blitt åpnet i de siste månedene indikerer at det er god etterspørsel etter tjenesten også i Tromsø. Ekspansjonen til Tromsø skjer med mål om å tilby flere personer i Norge et tilgjengelig og pålitelig alternativ til å eie egen bil.

- Vi har sett en høy etterspørsel fra folk i Tromsø. Vi er alltid på utkikk etter måter å forbedre mobilitet og bidra til å gjøre mennesker mindre avhengig av privatbilen. Ubers mål er å supplere kollektivtrafikken, bidra til å redusere biltrafikken og gjøre reiser mer bærekraftige, samtidig som vi gir profesjonelle sjåfører nye muligheter. Og ikke minst er Tromsø en by med mange internasjonale besøkende som allerede benytter seg av appen vår andre steder, sier Peter Löfstrand, sjef for Uber i Norden.

- Selv har jeg røtter i nord-Sverige og er derfor litt ekstra stolt av at Tromsø nå blir verdens nordligste by der man kan bestille en kjøretur via Uber-appen, avslutter Löfstrand.

UberX er Ubers mest populære reisealternativ og tilbyr daglig turer for opptil fire passasjerer. En passasjer kan enkelt bestille en tur gjennom Uber-appen gjennom å legge inn hentepunkt og destinasjon. Prisen blir tilgjengelig før du bestiller turen, og betaling gjennomføres trygt og direkte gjennom appen etter fullført tur.

Trygge turer

Ubers sikkerhetstiltak og teknologiske sikkerhetsfunksjoner bidrar til å gjøre reiser tryggere enn noensinne. Passasjerer vet alltid at de setter seg i riktig bil ettersom informasjon om sjåføren, som navn og skiltnummer, er tilgjengelig på forhånd i appen. I tillegg kan også passasjerer dele rutedetaljene med nærkontakter gjennom appen.

Uber i Tromsø

Passasjerer kan velge en destinasjon, få opp prisen på forhånd og betale gjennom en enkel og brukervennlig app.

Uber-appen tilbyr både passasjerer og sjåfører en rekke sikkerhetsfunksjoner som sjåfør- og passasjervurdering, GPS-sporing og nød-support. Appen gjør det mulig å spore reisen, dele ruten med nærkontakter og holde seg tilkoblet med support på appen.

Alle partnersjåfører er profesjonelle med alle nødvendige lisenser.

Powered by Labrador CMS