Foto

Hapag-Lloyd Cruises

Aviareps Nordic skal håndtere salg og markedsføring for Hapag-Lloyd Cruises

Publisert: 9. februar 2024 kl 10.15
Oppdatert: 9. februar 2024 kl 10.15

­– Gjennom å samarbeide med Aviareps Nordic kan Hapag-Lloyd Cruises dra nytte av vår lokale ekspertise og omfattende nettverk i de nordiske landene. Aviareps vil aktivt fremme og selge Hapag-Lloyd Cruises til nordiske cruiseentusiaster som søker førsteklasses opplevelser av beste kvalitet, sier Tapani Kauhanen, General Manager for Aviareps Nordic.

– Vi er glade og stolte over å starte dette samarbeidet med Hapag-Lloyd Cruises og prøve å tiltrekke nordiske reisende ombord på disse prisbelønte skipene, som tilbyr en rekke eksotiske cruise verden over. Vi har allerede sett muligheter for planlagte arrangementer, da vi er heldige nok til å kunne vise frem skipene og produktet når disse skipene besøker nordiske havner, sier Johan Rudolf, Cruise Sales Manager for Aviareps Nordic.

– Vi har hatt høy kundetilfredshet fra våre skandinaviske gjester på skipene våre og ønsker velkommen enda flere gjester fra Sverige, Danmark, Norge og Finland i fremtiden, sier Julian Pfitzner, administrerende direktør for Hapag-Lloyd Cruises.

 

Saken fortsetter under annonsen