Foto

FirstCamp

First Camp utvider aktivitetsprogrammet i Norge

Publisert: 1. februar 2024 kl 11.25
Oppdatert: 1. februar 2024 kl 11.25

­Dette skjer som en del av First Camps initiativ for å gi en minnerik og prisvennlig sommerferieopplevelse på 36 utvalgte destinasjoner i Norge, Sverige og Danmark. 

Programmet tilbyr over 7000 aktiviteter mellom uke 27 og 32, utformet for å imøtekomme alle feriegjester. Årets aktivitetsprogram utvides til to av First Camps norske destinasjoner - Norsjø og Bø, sistnevnte beliggende rett ved det populære Bø Sommarland. I tillegg til ett omfattende aktivitetstilbud, har gjestene i Norsjø den ekstra fordelen av å være i nærheten av imponerende Norsjø kabelpark. I Bø kan gjestene glede seg over beliggenheten til campingen som gir enkel tilgang til den spennende aktivitetsparken Høyt & Lavt.

Vebjørn Hagen, regionsjef i Norge, sier: – Vi er glade for å se at programmet vokser i Telemark. Vi ser frem til en sommer der vi kan tilby våre gjester en komplett og spennende opplevelse, uansett om du bor på en enkel telt-plass eller i en større hytte. Aktivitetene er inkludert i prisen for alle våre gjester, og vi er stolte av å være en del av ferieminnene for både nye og tilbakevendende gjester. 

I fjor deltok over 150.000 entusiastiske deltakere i aktivitetene, som har blitt en kjær tradisjon gjennom årene. Aktivitetene inkluderer barneklubb med Yessi, musikk- og quizshow, treningsøkter og mye mer.

Aktivitetene i alle land arrangeres i samarbeid med Show Concept, ledet av Sarah Howard. 

Saken fortsetter under annonsen