HSMAI’s Møte- og Eventbørsen

Publisert: 7. februar 2024 kl 13.18
Oppdatert: 9. februar 2024 kl 10.44

HSMAI Møte- og Eventbørsen er et arrangement hvor HSMAI samler flere av sine medlemmer som hoteller, hotellkjeder og leverandører av kurs og konferanse til å møte innkjøpere av disse tjenestene fra næringslivet. Dette har HSMAI arrangert i Oslo siden 1994, og er et populært arrangement for både utstillere og innkjøpere. Møte og Eventbørsen arrangeres i år tirsdag 12. mars. På kvelden samme dag arrangerer vi HSMAI Awards Norway hvor vi deler ut priser til næringen.

UTSTILLERPLASS

PAKKEN FOR 1 BEDRIFT/MAKS 2 PERSONER INKLUDERER:

  • Bord med fire stoler til 2 personer for utstiller og 2 personer for kunder
  • Tilgang til møtebooking/forhåndsbookede møter
  • Pausemat
  • Lunsj
  • Faglig program
  • I denne prisen er det inkludert deltagelse for 2 personer på kveldens prisfest med 3-retters middag og vinpakke. Her vil også kundene inviteres med gratis, og HSMAI dekker kostnadene.

Pris medlem: kr 19.900,- eks. mva
Pris Ikke-medlem: kr 24.900,- eks. mva

Det anbefales en rask påmelding for å sikre seg plass! Early bird prisen varer frem til og med tirsdag 23. januar. Deretter vil prisene gå opp med kr 2500,- eks mva per utstiller. Påmelding er bindende.

PS! VIKTIG INFORMASJON
For at kundene skal melde seg på tidligere er det viktig at alle utstillerne er påmeldt og ligger i systemet tidlig. Derfor har vi igjen innført en early-bird pris for utstillerne, slik at de har et incitament til å melde seg på før. På denne måten unngår vi unødvendig stress med sen møtebooking for utstillerne.

Saken fortsetter under annonsen

KONTAKT OSS

For spørsmål og påmelding, ta kontakt med oss på e-post: postbox@hsmai.eu

OM HSMAI I NORGE

HSMAI i Norge – Hospitality Sales and Marketing Association International, er en organisasjon som fokuserer på salg, markedsføring og ledelse innenfor reiselivs- og hotellbransjen. Vi arbeider pan European ut fra vår hovedbase i London som en del av en global organisasjon som har eksistert i USA siden 1927. I Norge har vi alle de ledende hotellkjedene og mange av de andre større aktørene reiseliv som medlemmer, og er en av de mest aktive organisasjonene innen reiseliv og hotellbransjen i Norge.