Reiseliv

Stein-Ove Johannessen er hotellsjef på Svalbard hotell. Her holder han fram risotto med gresskar, snøkrabbe og kongekrabbe. Sammen med prosjektpartnerne fra venstre: Krabbepioner Erling Haugan fra Bugøynes, Nofima-forsker Sten Siikavuopio, hotellsjef Stein-Ove Johannessen på Svalbard hotell, prosjektleder Grete Lorentzen, krabbepioner Øyvind Seipajærvi fra Bugøynes og Ingrid Kvalvik fra Nofima.

Delikatessene kongekrabbe og snøkrabbe skal gjøre Svalbard til verdens nordligste kulinariske matdestinasjon

– Visjonen er at «Krabbe fra Svalbard» skal bli et kulinarisk begrep på samme måte som «Lobster from Maine».

Publisert Sist oppdatert

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 549,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1788,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 143,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1406,-

KJØP

Powered by Labrador CMS