Reiseliv
Stein-Ove Johannessen er hotellsjef på Svalbard hotell. Her holder han fram risotto med gresskar, snøkrabbe og kongekrabbe. Sammen med prosjektpartnerne fra venstre: Krabbepioner Erling Haugan fra Bugøynes, Nofima-forsker Sten Siikavuopio, hotellsjef Stein-Ove Johannessen på Svalbard hotell, prosjektleder Grete Lorentzen, krabbepioner Øyvind Seipajærvi fra Bugøynes og Ingrid Kvalvik fra Nofima.
Tuva Bull Hjeltnes
Delikatessene kongekrabbe og snøkrabbe skal gjøre Svalbard til verdens nordligste kulinariske matdestinasjon
– Visjonen er at «Krabbe fra Svalbard» skal bli et kulinarisk begrep på samme måte som «Lobster from Maine».
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 549,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1788,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 143,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1406,-
KJØP