Shopping, soling og bading er blant de mest populære aktivitetene, foretrukket av norske kvinner på venninnetur.

60 prosent av norske kvinner planlegger venninnetur

En undersøkelse foretatt av OnePoll1 på vegne av cruiseselskapet Norwegian Cruise Line (NCL), viser at 57% av norske kvinner ikke finner nok tid til å pleie vennskap i hverdagen.

Publisert

Undersøkelsen utforsker norske kvinners reisevaner og behovet for å styrke relasjoner gjennom venninneturer. Populære destinasjoner for slike turer inkluderer Spania (37%) og Italia (30%). Undersøkelsen indikerer at 60% av norske kvinner planlegger en venninnetur i 2024, og at flere allerede har gjennomført en slik tur i år. Når turen planlegges, er solrike Middelhavsdestinasjoner som Spania, Italia og Hellas særlig populære. I denne sesongen vil ni NCL-skip seile til europeiske destinasjoner som Lisboa, Trieste, Civitavecchia, Barcelona og Piraeus.

Ifølge undersøkelsen foretrekker 52% av norske kvinner storbyferier, mens 42% ønsker strandferier og 26% foretrekker spa-weekender. NCL tilbyr cruise til 450 destinasjoner globalt, inkludert populære steder i det vestlige Middelhavet som Roma, Barcelona, Cannes og Ibiza, samt en syv-dagers tur som utforsker de greske øyer. Skal venninneturen legges til fjernere destinasjoner, er USA, Costa Rica og Maldivene blant de foretrukne, med avganger fra ti amerikanske havner til steder som Hawaii og Alaska, samt en rekke Karibiske ruter med Norwegian Epic og Norwegian Getaway høsten 2024.

Shopping, soling og bading er blant de mest populære aktivitetene, foretrukket av henholdsvis 52% og 29% av norske kvinner på venninnetur. NCLs Mandara Spa® tilbyr et variert utvalg av velværebehandlinger, inkludert thermal spa og saunaer, samt unike fasiliteter som verdens første kullsauna til havs på Norwegian Prima og Norwegian Viva.

Powered by Labrador CMS