Annonse

Reitan convenience kjøper kaffekjede i baltikum

Reitan Convenience har inngått avtale om å overta kaffekjeden Caffeine Roasters. Kjeden har tilsammen 60 kaffebarer i Estland, Latvia og Litauen. Oppkjøpet er en del av Reitan Convenience sin visjon om å bli størst på convenience i Europa.

- Caffeine Roasters er en av de sterkeste merkevarene for kaffebarer i Baltikum, og de er kjent for sin kvalitetskaffe og gode service. Kafeene er plassert på de beste beliggenhetene i de største byene. Vi skal vokse videre i våre tre baltiske land, og vi ser i tillegg muligheter for ekspansjon i andre land med Caffeine Roaster, sier administrerende direktør i Reitan Convenience, Johannes Sangnes.

 

Reitan Convenience har med sine 531 butikker allerede en betydelig tilstedeværelse i Baltikum gjennom kjedene Narvesen, R-kiosk og Lietuvos Spauda.

- Oppkjøpet er et naturlig skritt videre for oss med vår sterke tilstedeværelse i Baltikum, og en bekreftelse på vår visjon om å bli størst på convenience i Europa, sier Sangnes.Oppkjøpet forutsetter godkjennelse fra de lokale konkurransemyndighetene.

Annonse
Annonse
Annonse