Restaurant
Christian André Pettersen klar for Bocuse d’Or
26. og 27. september er det endelig klart for verdens desidert vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse – Bocuse d’Or Lyon i Frankrike.
Norge topper medaljestatistikken med totalt 11 pallplasseringer i denne konkurransen. Team Norway 2021 ledes av dobbelt europavinner Christian André Pettersen, en av landets mest meritterte konkurransekokker gjennom de siste 15 årene, og er en vinnerskalle av rang.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Lanserer kommersielt støttesystem for hoteller og hotellkjeder
Scandic Norge tildeles LINs inkluderingspris
Nord-Norge skaper mest verdi innen reiseliv per innbygger
SAS setter opp flere avganger og større fly foran fotball-VM
Geir-Rune Larsen er vinner av Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris 2025
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Hvordan KI revolusjonerer hotellbransjen: Effektivitet og personalisering
Oslometeren: Enklere og rimeligere uteservering i Oslo
Geir-Rune Larsen tildelt matkulturpris for rekruttering til restaurant- og matfag
Airbnb får stor bot i Spania for ulovlige utleieannonser