Annonse
Illustrasjonsfoto

Jobbsøkerdag for reisebransjen

Mange av NHO Reiselivs medlemmer har et akutt behov for flere ansatte, men sliter med å få tak i folk. Samtidig er det mange jobbsøkere der ute som ønsker seg en jobb på et hotell, en restaurant eller i en bar. NHO Reiseliv arrangerer derfor en jobbsøkerdag, i samarbeid med NAV Oslo, der arbeidsgivere på jakt etter dyktige ansatte får møte jobbsøkere som er sultne på en jobb i reiseliv. 

– Jeg håper så mange som mulig av våre medlemmer, som trenger flere ansatte, vil melde seg på. Vi legger opp til “speed dating”, der jobbsøkere får mulighet til å vise seg frem for potensielle arbeidsgivere. Dette er en mulighet for våre medlemmer til å komme i direkte kontakt med jobbsøkere, og forhåpentligvis blir det “god match” mellom flere bedrifter og søkere, sier Henrik Hamborg, politisk rådgiver for kompetanse og rekruttering i NHO Reiseliv. 

Jobbsøkerdagen er gratis og finner sted tirsdag 16. november i Gamle Museet i Dronningens gate 4 i Oslo. Arrangementet er en medlemsfordel i NHO Reiseliv, og det er derfor kun medlemmer som kan stille som arbeidsgivere på Jobbsøkerdagen.

Annonse
Annonse
Annonse