Annonse
Avlyste julebord og strenge regler ved julearrangementer utendørs er unødvendig strengt, mener assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad. Foto: NTB

Nakstad: Unødvendig å avlyse julegrantenning og julebord

Rema 1000 er blant bedriftene som opplyser at de «som hovedregel» kommer til å avlyse sine julebord, også ved hovedkontoret med 500 ansatte, melder Dagbladet lørdag. De håper å kunne feire på nyåret i stedet.

Julebord er greit

– Det å møte kollegaer på julebord, såfremt alle er friske, utgjør heller ingen risiko. Det man må huske på, er at om man er syk eller noen av de du skal møte er syke, da må man holde seg hjemme, sier Espen Rostrup Nakstad.

Torsdag gikk beskjeden til alle ansatte i Kongsberg Gruppen og FMC om at årets julebord igjen blir avlyst, skriver Laagendalsposten. Flere hoteller i området melder om avbestillinger, blant dem Lampeland hotell.

– Nå er det jo blitt sånn at vi er vant til litt dynamikk. Det er noen som er kommet til den siste uken, som vil ha julebord her, også er det noen store grupper som har avbestilt, sier daglig leder Kari Tveiten til avisa.

(©NTB)

Annonse
Annonse
Annonse