- Med Michelin-guidens oppmerksomhet, etablerer vi oss igjen som et spennende reisemål for matopplevelser, sier reiselivsdirektør Elisabeth Saupstad i Visit Region Stavanger.

Rogaland Fylkeskommune/Øyvind Nesvåg

Nordiske Michelin-stjerner deles ut i Stavanger 13. september

Publisert: 24. august 2021 kl 14.16
Oppdatert: 24. august 2021 kl 15.11

Det blir for første gang direktesendt på TV, med et TV-show produsert av Matkanalen, i samarbeid med Visit Region Stavanger, Stavanger kommune og Rogaland fylkeskommune. Matelskere inviteres til å oppdage, enten på TV eller via live streaming (inkludert Michelins YouTube-kanal), de nye Michelin-stjernene, Michelin Green Stars (bærekraftig gastronomi) og profesjonelle priser.

– Til tross for utfordringene har kokker i løpet av det siste året vist et eksepsjonelt nivå av engasjement i å vedlikeholde restaurantene sine og tilby sine gjester gode kulinariske opplevelser. Dette vil vi trekke frem som vårt bidrag til å løfte bransjen etter tiden vi står i, sier Gwendal Poullennec, internasjonal direktør for Michelin Guidene.

Stavanger-regionen og Rogaland er valgt som vertskap og partnere for lanseringen av den digitale Michelin Guiden.

– Vi ser frem til å være partner med Michelin-guiden på dette viktige arrangementet for Stavanger-regionen. Vi har fantastiske restauranter, med noen av Norges beste kokker og en region med ett bredt utvalg av ettertraktede ingredienser. Med Michelin-guidens oppmerksomhet, etablerer vi oss igjen som et spennende reisemål for matopplevelser, sier reiselivsdirektør Elisabeth Saupstad i Visit Region Stavanger.

2021-utvalget av Michelin Guide Nordic Countries vil bare være tilgjengelig digitalt, på guidemichelin.com og den splitter nye Michelin Guide Appen, som kan lastes ned gratis på iOS og Android.

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – reiseliv