Annonse
Foto: Stema Rådgivning

Økern Portal åpnet med 9 serveringssteder – hotell under bygging

– Det er fantastisk at vi nå kan åpne Økern Portal sammen med leietakerne, beboere i nærmiljøet og samarbeidspartnere som har bidratt i prosessen, sier forvaltningsdirektør i Oslo Pensjonsforsikring AS, Richard Groven, som eier Økern Portal.

Groven forklarer at visjonen er å skape et bærekraftig fellesskap for næring og nærmiljø, og at dette har vært førende i alle valg underveis i prosjektet.

– Derfor har vi bygget Nord-Europas største spiselige takhage på toppen av bygget, fått inn ni unike spisesteder og kaffebarer, treningssenter og andre tilbud, til glede for både de som jobber i bygget og de som bor i området.

Spennende spisesteder

Spisestedene i Økern Portal vil bruke frukt, urter og grønnsaker som dyrkes frem på taket av bygget som nå har åpnet for alle. – Vi håper takhagen vil bli en ny destinasjon i Oslo. Her finner man tusenvis av spiselige vekster, bikuber, sitteplasser, løpebane og treningsfasiliteter. Det dyrkes på omlag 5 000 kvadratmeter, forklarer Groven.

I alt vil det åpne ni spisesteder og kaffebarer i Økern Portal.

– Her finner man alt fra italiensk pizza og pasta til asiatisk, vegetarretter og burger. Det skal være noe for alle, sier Groven.

Mat- og drikketilbudet er samlet i Paviljongen, som omkranses av grøntarealer og moderne kontorlokaler.

– Vi har fått tilbakemeldinger fra de som arbeider i bygget om at det føles som de er ute på byen i lunsjpausen. Det er helt klart en annen atmosfære her enn i en tradisjonell kantine, smiler Groven, og legger til at mat- og drikketilbudet er åpent for alle, både til lunsj og sene middager, også i helger.

Norges første Radisson RED hotell åpner sommeren 2022

Vegg i vegg med Økern Portal åpner Norges første Radisson RED hotell sommeren 2022.

– Hotellet vil ha en egen skybar med panoramautsikt over hele Oslo, ha over 200 rom og konferansefasiliteter, sier Groven.

Med hotellet måler Økern Portal 80.000 kvadratmeter, og er dermed blant Norges største byggeprosjekter.

 

Annonse
Annonse
Annonse