Annonse
Anita Thorvaldsdottir på The Shack i Stavanger, er veldig glad for å kunne tilby menyen sin til flere andre serveringssteder gjennom Ordrs nye «mikronettverk».
Mikronettverk for barer og restauranter

Økte omsetningen over natten

– Poenget er å få nabobedriftene til å utnytte hverandres spisskompetanse, i stedet for å motarbeide hverandre i kampen om kundene, sier daglig leder og grunnlegger av Ordr, Edwin Fjeldtvedt.

Den norske gründerbedriften Ordr traff markedet da de lanserte sin nye betalings- og bestillingsløsning for hoteller, restauranter og barer. Nå tar de et nytt steg og vil revolusjonere samarbeidet innen den samme bransjen. Mange barer mangler et godt mat-tilbud og på grunn av corona er det mange steder innført krav om gammeldags «spiseplikt» for å få lov til å servere alkohol. Nå har gründeren lansert neste ledd i sin visjon om å modernisere bransjen:

- Vi har videreutviklet plattformen vår, slik at du nå kan sitte og bestille maten fra naborestauranten, mens du sitter i favorittbaren din. Og dersom vennene dine har lyst på noe annet, kan de velge å bestille fra et annet sted, sier han.

- På denne måten kan for eksempel mindre aktører samarbeide og i praksis fremstå som et stort restauranthus, sier Fjeldtvedt. Han mener denne løsningen er vinn-vinn for bedrifter som tidligere har kjempet om de samme kundene.

Kongstanken er å etablere såkalte «mikronettverk» mellom bedrifter som supplerer hverandre. På den måten kan puben slippe å bruke tid og penger på kjøkken, mens restaurantene kan få mye større kundegrunnlag enn deres egne lokaler tillater.

 

Annonse
Annonse
Annonse