Restaurant
Wikipedia
Regjeringen reduserer skjenketiden
Regjeringen reduserer skjenketiden fra midnatt natt til tirsdag 23. februar, til kl. 22.00. De nye reglene vil i første omgang gjelde i to uker.
– Dette er en innstramming som nok vil oppleves svært urettferdig for mange serveringssteder i kommuner med lav eller ingen smitte. Samtidig er vi glad for at regjeringen fortsatt tillater skjenking frem til kl. 22.00. En fersk forskningsrapport fra FHI viser at skjenking til kl. 22.00 ga like godt smittevern som å ta bort skjenking. Dermed er det ikke dokumentert saklig grunn for skjenkestopp. Servering til 22.00 gjør at det vil være lønnsomt for restaurantene å holde åpent, fordi de kan servere drikke til maten. Når dette nå er nasjonal politikk, mener vi alle kommuner kan følge denne, sier Kristin Krohn Devold, adm. dir. i NHO Reiseliv.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Scandic Norge tildeles LINs inkluderingspris
Nord-Norge skaper mest verdi innen reiseliv per innbygger
SAS setter opp flere avganger og større fly foran fotball-VM
Geir-Rune Larsen er vinner av Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris 2025
Må jeg tipse?
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Hvordan KI revolusjonerer hotellbransjen: Effektivitet og personalisering
RevPAR-utvikling for Oslo-hotellene: En analyse av november 2025
Hvordan Norge kan bli et bærekraftig reisemål året rundt
Classic Norway Hotels: Årets bedrift 2025 og suksesshistorie i hotellbransjen