Restaurant
Kim-Håvard Larsen, president i Norske Kokkers Landsforening (NKL)
NKL
Serveringsbransjen i krise - må ha hjelp nå!
Av Kim-Håvard Larsen, president i Norske Kokkers Landsforening (NKL)
Serveringsbransjen opplever historiens største krise i fredstid, men ingen hjelp er i sikte. Bransjen ofres i den nasjonale dugnaden. Store deler av serveringsbransjen kan bli radert bort. Næringsminister Iselin Nybø ser ikke ut til å stole på bransjen.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
VM-feber på Hotels.com
Dette bør du tenke på før du gir medarbeiderne dine tilbakemeldinger
KI - en game-changer for hotellbransjen?
Air Baltic gjenopptar nedlagt rute til Norge
Geilo og Beitostølen på britisk topp 10-liste over rimelige skidestinasjoner
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
RevPAR-utvikling for Oslo-hotellene: En analyse av november 2025
Opplev Hobo Oslo: Et unikt lifestyle-hotell i hjertet av byen
Hvordan KI revolusjonerer hotellbransjen: Effektivitet og personalisering
Hvordan Norge kan bli et bærekraftig reisemål året rundt