Annonse
Foto: Norges Varemesse

Smak blir Umami

Umami blir det nye navnet på arenaen som overtar der Smak 2020 sluttet. Ambisjonene er klare: Foredle posisjonen som Norges viktigste møteplass for de som jobber med mat og drikke.

Umami Arena skal arrangeres på Norges Varemesse i Lillestrøm 14. – 17. februar 2023.

- Nye smaker skaper et spennende fremtidsbilde og bringer oss videre, derfor ble navnet Umami Arena en klar favoritt for oss, sier prosjektleder Torill Engelberg ved Norges Varemesse.

- Vi endrer navn, men ikke vinneroppskriften. Sammen med bransjen vil vi bygge enda mer stolthet blant alle som brenner for faget, sier Engelberg.

- Som samarbeidspartner er det viktig for NHO Reiseliv å fortsette å utvikle en arena som viser hvor stor og viktig vår bransje er for både mat, kultur, myndigheter og næringsliv, sier Morten Karlsen i NHO Reiseliv.

Umami Arena vil ha et stort mangfold av nasjonale og internasjonale utstillere, fra store kjente merkevareleverandører, til små lokalprodusenter.

- Dette er proffenes arena – og vi kommer til å legge stor vekt på å løfte frem verdiskapning, inspirasjon og kompetanse.

I tillegg til å bli bransjens største og viktigste møteplass, vil messen også bli arena for en rekke norske- og internasjonale mesterskap innen mat og drikke, avslutter prosjektleder Torill Engelberg.

 

Annonse
Annonse
Annonse