Restaurant
Ute på TAK Oslo. Foto: Lars Petter Pettersen
Fullt tak på Sommerro
1. september åpnet Frida Ronges TAK Oslo, på toppen av Sommerro, søsterrestauranten til populære TAK i Stockholm. Første helgen var Oslo-restauranten fullbooket, og resten av høsten fylles opp på rekordtid. Oslofolk strømmer til for norsk sjømat med japansk vri.
– Det er alltid spennende å starte en ny restaurant, og desto mer gøy å se at lokalene fylles til randen og gjestene er storfornøyde. Tilbakemeldingene i restauranten og på sosiale medier har vært overveldende. Vi har fått ekstremt dyktige ansatte i Oslo, med støtte fra teamet i Stockholm. Nå gleder vi oss bare til fortsettelsen, sier Frida Ronge, gründer og kreativ leder for TAK Stockholm og Oslo.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Lanserer kommersielt støttesystem for hoteller og hotellkjeder
Scandic Norge tildeles LINs inkluderingspris
Nord-Norge skaper mest verdi innen reiseliv per innbygger
SAS setter opp flere avganger og større fly foran fotball-VM
Geir-Rune Larsen er vinner av Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris 2025
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Hvordan KI revolusjonerer hotellbransjen: Effektivitet og personalisering
Oslometeren: Enklere og rimeligere uteservering i Oslo
Geir-Rune Larsen tildelt matkulturpris for rekruttering til restaurant- og matfag
Airbnb får stor bot i Spania for ulovlige utleieannonser