Restaurant
Matglade dager i Trondheim
Det er igjen duket for Storhusholdningsmessen MENY i Trondheim 28. og 29. september.
For åttende gang samles matinteresserte, kokker, leverandører og bransjefolk fra hele landet for to dager med faglig påfyll, god mat og sosialisering.
NM i Kokkekunst, NM i Servitørfaget, og nytt av året: NM i Community Catering arrangeres også under messedagene. Norske Kokkers Landsforening Trondheim er arrangør av konkurransene for NKL sentralt.
Arrangementet byr på en unik mulighet til å oppdatere seg på nyheter og snakke med leverandører fra hele landet. Utstillerne presenterer gode tilbud på mat, drikke, møbler, interiør, kjøle- og fryseutstyr, dekketøy og mye mer. Det blir også en egen avdeling for alkoholholdige drikker.
- I år finner vi også et bredt utvalg småskalaprodusenter på messa – hvor 6 ulike regioner og omlag 50 utstillere presenterer det beste av sin lokalproduserte mat. – Et nytt og svært aktuelt konsept, som vi gleder oss til å vise våre besøkende! Det er en glede å igjen kunne invitere til matglade dager under noe mer normale forhold, sier Thor Erik Rosvold, leder for messekomiteen og distriktsleder i Mills Proff Partner.