Restaurant

Matglade dager i Trondheim

­Det er igjen duket for Storhusholdningsmessen MENY i Trondheim 28. og 29. september.

Publisert Sist oppdatert

For åttende gang samles matinteresserte, kokker, leverandører og bransjefolk fra hele landet for to dager med faglig påfyll, god mat og sosialisering.

NM i Kokkekunst, NM i Servitørfaget, og nytt av året: NM i Community Catering arrangeres også under messedagene. Norske Kokkers Landsforening Trondheim er arrangør av konkurransene for NKL sentralt.

Arrangementet byr på en unik mulighet til å oppdatere seg på nyheter og snakke med leverandører fra hele landet. Utstillerne presenterer gode tilbud på mat, drikke, møbler, interiør, kjøle- og fryseutstyr, dekketøy og mye mer. Det blir også en egen avdeling for alkoholholdige drikker.

- I år finner vi også et bredt utvalg småskalaprodusenter på messa – hvor 6 ulike regioner og omlag 50 utstillere presenterer det beste av sin lokalproduserte mat. – Et nytt og svært aktuelt konsept, som vi gleder oss til å vise våre besøkende! Det er en glede å igjen kunne invitere til matglade dager under noe mer normale forhold, sier Thor Erik Rosvold, leder for messekomiteen og distriktsleder i Mills Proff Partner.

Powered by Labrador CMS