Satser stort på Norges første barhall, (fra venstre): Erkan Yelkenci, Mesut Yilmaz, Alexander Breivik, Tomas Ricciardi, Radko Urbanyak og Tomas Raugale.

Norges første barhall - 10 barer under ett tak

Publisert: 18. november 2022 kl 10.16
Oppdatert: 18. november 2022 kl 12.42

– Posthallen er en unik sammensetning av konsepter og talenter fra Oslos barmiljø, der gjester kan komme innom og finne litt av hvert og bestille fra hvilken bar de ønsker. Vi tilbyr også mat fra tre ulike restauranter i et historisk bygg, sier eier Alexander Breivik, som sammen med Erkan Yelkenci står bak konseptet.

Gjestene kan bestille fra seks cocktail-barer, tre vinbarer og en ølbar, som alle får plass under det 12 meter høye taket i den historiske bygningen i Oslo sentrum.

Internasjonal klasse

– Få hadde nok trodd det for noen år tilbake, men Norge er i verdensklassen på drinker. I Posthallen finner du blant andre vinnere av World Class, Bacardi Legacy og Negroni Challenge International, med profiler som Tomas Ricciardi, Magnus Thorseth, Luis Vavik og profiler fra Norges beste barer som Svanen, Pier 42 og Himkok, sier Yelkenci.

Posthallen har i tillegg en restaurant i lokalene og vil også tilby mat fra naborestauranter, som Sushi Bar & Wine, via delingsløsningen Facility App. Lokalene kan brukes til eventer og konferanser på dagtid og kan bookes for lukkede arrangementer på dager baren er stengt.

Beholder historiske referanser

Annonse

Posthallen var det opprinnelige hovedpostkontoret i Norge og bygget med adresse i Prinsens gate er vernet. I oppbyggingen av den nye barhallen er det lagt vekt på å beholde historikken.

– Vi har bygget rundt det gamle og hentet inn mange av de historiske referansene. I midten der de hadde ekspedisjonskasser før, er det nå blomsterkasser i samme farve. Vi refererer til det opprinnelige taket i de aller fleste materialvalgene. Farvevalg og interiørdesign er i tråd med historikken og den opprinnelige art deco-stilen. Vi har også lekt med formspråket med buene rundt om i huset og har tatt det videre i design og møbler, sier Breivik.

Posthallen Drinkhub er Norges første barhall, med ti barer under samme tak. Selskapet eies av Creative Bars AS, som også eier Grünerløkka-barene Chair og Couch og event- og kontorlokalene Pakkhuset i Oslo.

Barene i Posthallen Drinkhub:

Chair er et eksisterende konsept som holder til i Thorvald Meyers gate på Grünerløkka. Chair er en etablert gin-bar som lager gin-cocktails og G&T. De tilbyr over 150 typer gin fra hele verden, men har også mye fokus på de lokale norske ginprodusentene.

Tiki Tukan er en tropisk bar med fruktige cocktailer. Tiki-barer er klassisk sett basert på rom, men gjengen som også står bak Svanen vil leke med ulike oppskrifter og twister. Svanen er i dag en etablert prisvinnende bar i Karl Johans gate.  

Red Drop er en aperitiff-bar med Tomas Ricciardi i spissen. Tomas var barsjef for Bettola på Grünerløkka. Tomas er en av de største profilene i Norges bar-verden og har vunnet Bacardi Legacy, topp 3 i World Class og er vinner av Negroni Challenge International. 

Annonse

Seid er det norske bidraget i Posthallen. Magnus Thorseth, som vant World Class for Norge i 2021 og nylig har jobbet på Pier 42 blir å finne på Seid.

Guilty Pleasure´s er baren der du finner folkets favoritter. Tenk Pina Colada, Strawberry Daiquiri og Mojitos. Chris Kellett og Adam Batchford som står bak denne baren kommer fra England og tar med det med seg litt «britisk banter» og god stemning.

Dios Mio, i denne baren finner du Posthallens eneste in-house matkonsept og bar. Luis Vavik som er opprinnelig meksikaner, har vokst opp i Texas og Oslo og skal skape et konsept han kaller «Texican». Luis, som vant Norges Beste Grillmester på TV2 og var deltaker i Masterchef har vært ambassadør for Aperol og Campari i Norge. Hans mor Yolanda Vavik står bak kjøkkenet og prisvinnende barsjef Catharina Skårshaug blir å finne i baren, som serverer drinker basert på Tequila, Mezcal og Bourbon. 

Vinbaren Bacco vil tilby en reise gjennom Italias verdenskjente sortiment. Gjengen som står bak har også nylig åpnet populære Scarpetta i Oslo og har fortid fra å være det kreative og operative teamet bak suksessen til Villa Paradiso. Med 30 viner på glass og 160 viner i kjeller, er Italia godt dekket. 

Post Bar er Posthallens egen bar. Dette er en ølbar med godt sortiment av whisky og enkle drinker.

Vinbord/Sommelierbord - Posthallen har to interaktive vinbord hvor du vil finne en sommelier som tilbyr ulike vin fra hele verden. Det blir 30 viner på glass på hver stasjon.  

 

Annonse

 

Ledige stillinger – reiseliv