Restaurant

Hotelldirektør Frode Åkerland, her med restaurantsjef Helene Lofthus Engen og kjøkkensjef Fréderic Délfau.

Scandic Hamar – "Årets Food & Beverage Team" blant 70 Scandic-hoteller

– Nye omgivelser skaper helt klart en ny gnist og stolthet, sier Frode Åkerland på Scandic Hamar, som varmt takker sine medarbeidere for prisen "Årets Food & Beverage Team". De konkurrerte med 70 Scandic-hoteller i hele Norge.

Publisert Sist oppdatert

­Hvert år samles de 250 avdelingslederne i Scandic til middag og prisutdeling, og lite ante hotelldirektør Frode Åkerland på Scandic Hamar før hans restaurantsjef og kjøkkensjef ble ropt opp for å motta den høythengende prisen, "Årets Food & Beverage Team" for 2021.

– Vi har vært gjennom en lang og tøff periode med omfattende ombygging, samtidig som pandemien har preget bransjen vår. Det har krevd stor endringsvilje og fleksibilitet blant alle våre medarbeidere, og med det som bakteppe smakte denne prisen ekstra godt, sier en smilende hotelldirektør.

Han sier at hotellet alltid har hatt fokus på matopplevelsen til gjestene og at de har tydelige matkonsepter de følger. Dog har de nok et ekstra skarpt blikk på frokosten.

– Den er veldig viktig for gjestene våre. Den skal, i tillegg til et godt sortiment og gode smaker, levere på logistikk, tilgjengelighet og ikke minst hyggelig vertskap. Det handler om totalopplevelsen. Vi går jo i praksis opp til eksamen hver dag, sier Frode Åkerland.

Hotellet har en særdeles god sommer og sensommer bak seg og ser nå frem til en hektisk julebordsesong.

Powered by Labrador CMS