Restaurant

De sørger for at Afternoon Tea i Palmen holder topp-nivå; hovmester Juliana Gavroi, restaurantsjef Dino Avdic og konditor Pascal Monet.

Afternoon Tea med norsk vri

Palmen Restaurant på Grand Hotel Oslo by Scandic, ser ut som den er spesialdesignet for Afternoon Tea.

Publisert Sist oppdatert

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Reiseliv1
Nett og papir
3 mnd

150,- 549,-

KJØP

Reiseliv1
Nett og papir
12 mnd

1788,-

KJØP

Reiseliv1
Nett
1 mnd

1,- 143,-

KJØP

Reiseliv1
Nett
12 mnd

1406,-

KJØP

Powered by Labrador CMS