Restaurant

Matminister Sandra Borch sto for prisutdelingen, og det var markedssjef Jakob Nelvik i Det Norske Brenneri, som tok imot diplom og gullmedalje.

Arvesølvet fatlagret til topps

Norge er akevittland nummer en i verden. Torsdag kveld ble de beste kåret i en stor landsomfattende konkurranse i regi av Hanen, bransjeorganisasjon for alle virksomheter innen bygdeturisme og gårdsmat.

Publisert Sist oppdatert

Et proft dommerpanel under ledelse av Espen Smith, hadde i to dager smakt seg gjennom en rekke akevitter. I finalen torsdag kveld ble Arvesølvet fatlagret aquavit kåret til vinneren og Norges beste. Selveste matminister Sandra Borch sto for prisutdelingen, og det var markedssjef Jakob Nelvik i Det Norske Brenneri, som tok imot diplom og gullmedalje.

– Vi er utrolige stolte av at Arvesølvet gikk helt til topps. Vi vet at konkurransen er knalltøff. Arvesølvet er nå en av verdens mest prisbelønte akevitter, men viktigst av alt er de mange gode tilbakemeldinger fra akevittvenner over hele Norden, sier markedssjef i Det Norske Brenneri, Jakob Nelvik.

Powered by Labrador CMS