Restaurant

Finalistene klare i The Art of Italicus Aperitivo Challenge

Nå er det klart hvem som skal konkurrere i den norske finalen i “The Art of Italicus Aperitivo Challenge”. Vinneren representerer Norge i den globale finalen.

Publisert Sist oppdatert

Det er femte gang “The Art of Italicus Aperitivo Challenge” arrangeres, og konkurransen er allerede blitt svært populær blant bartendere i Europa og USA.

Mange bartendere fra hele landet meldte seg da også på årets konkurranse. Juryen hadde en vanskelig oppgave med å plukke ut kandidatene som skal kjempe om å representere Norge i den globale finalen.

De syv deltakerne i den norske finalen er:

Benjamin Aarsland, Espier Bar, Stavanger

Defrim Mala, Salon Du Nord, Stavanger

Fanny Berthelot, Misfit Tiki Bar, Tromsø

Gudmar Rognvaldsson, Misfit Tiki Bar, Tromsø

Johannes Sæterbø, Svanen, Oslo

Kim Seach, Plah, Oslo

Marius Skjærstad, Himkok, Oslo

William Ash, Espier Bar, Stavanger

Den norske finalen går av stabelen 18. april på Grand Hotel Eight Rooftop i Oslo. Her skal finalistene lage en original aperitivo cocktail med Italicus som hovedingrediens.

Cocktailen skal inneholde:

– Minst 4 cl Italicus.

– En miljøvennlig ingrediens eller pynt.

– Være inspirert av en eller annen form for kunst – skulptur, arkitektur, billedkunst, mote, musikk, dans eller liknende.

Den globale finalen arrangeres i Roma 28. mai. Hovedpremien her er et opphold hos legendariske Paradiso Barcelona, som i fjor toppen listen over de 50 beste barene i verden. Vinneren kan også smykke seg med tittelen ITALICUS Bar Artist of the Year 2023.

Norsk arrangør er Pernod Ricard Norway.

Powered by Labrador CMS