Restaurant På Røros: Galåvolden Gård foredler egg, melk, storfekjøtt, og hønsekjøtt til et bredt spektrum av lokale produkter. Foto Galåvolden Gård Hotellene er et stort marked for lokalmat, men det er nesten dødt Lokalmaten tilfører markedet en enorm produktvariasjon, og demmer opp for import, sier gründer og bonde Ingulf Galåen på Galåvolden Gård på Røros. Jeg er allerede abonnent / logg inn For å lese alle artiklene på reiseliv1.no må du være abonnent. Nett og papir 3 mnd Fornyer på fullpris (538/kvartal) Les alt innhold på reiseliv1.no Papirutgaven av Reiseliv1 (8 utgaver i året) e-utgaven på nett Nyhetsbrev Fornyer på fullpris (538 pr kvartal) 150 Bestill Utvide Nett og papir 6 mnd (815 kr eks mva) Les alt innhold på reiseliv1.no Papirutgaven av Reiseliv1 (8 utgaver i året) Papirmagasinet som e-utgave Nyhetsbrev 1019 Bestill Utvide Nett og papir 12 mnd (1430 kr eks mva) Les alt innhold på reiseliv1.no Papirutgaven av Reiseliv1 (8 utgaver i året) Papirmagasinet som e-utgave Nyhetsbrev 1788 Bestill Utvide Digitalt 1 mnd Fornyer på fullpris (143,-) Les alle artiklene på reiseliv1.no Les eutgaven på nett Nyhetsbrev Fornyer på fullpris 1 Bestill Utvide Digitalt 6 mnd (665 kr eks mva) Les alle artiklene på reiseliv1.no Reiseliv1 som e-utgave Nyhetsbrev 831 Bestill Utvide Digitalt 12 mnd (1125 kr eks mva) Les alle artiklene på reiseliv1.no Reiseliv1 som e-utgave Nyhetsbrev 1406 Bestill Utvide
På Røros: Galåvolden Gård foredler egg, melk, storfekjøtt, og hønsekjøtt til et bredt spektrum av lokale produkter. Foto Galåvolden Gård