Galåvolden Gård

På Røros: Galåvolden Gård foredler egg, melk, storfekjøtt, og hønsekjøtt til et bredt spektrum av lokale produkter.

Foto

Galåvolden Gård

Hotellene er et stort marked for lokalmat, men det er nesten dødt

For å lese alle artiklene på reiseliv1.no må du være abonnent.

Nett og papir 3 mnd
Fornyer på fullpris (538/kvartal)
  • Les alt innhold på reiseliv1.no
  • Papirutgaven av Reiseliv1 (8 utgaver i året)
  •  e-utgaven på nett
  • Nyhetsbrev
  • Fornyer på fullpris (538 pr kvartal)
150
Bestill
Nett og papir 6 mnd
(815 kr eks mva)
  • Les alt innhold på reiseliv1.no
  • Papirutgaven av Reiseliv1 (8 utgaver i året)
  • Papirmagasinet som e-utgave
  • Nyhetsbrev
1019
Bestill
Nett og papir 12 mnd
(1430 kr eks mva)
  • Les alt innhold på reiseliv1.no
  • Papirutgaven av Reiseliv1 (8 utgaver i året)
  • Papirmagasinet som e-utgave
  • Nyhetsbrev
1788
Bestill
Digitalt 1 mnd
Fornyer på fullpris (143,-)
  • Les alle artiklene på reiseliv1.no
  • Les eutgaven på nett
  • Nyhetsbrev
  • Fornyer på fullpris
1
Bestill
Digitalt 6 mnd
(665 kr eks mva)
  • Les alle artiklene på reiseliv1.no
  • Reiseliv1 som e-utgave
  • Nyhetsbrev
831
Bestill
Digitalt 12 mnd
(1125 kr eks mva)
  • Les alle artiklene på reiseliv1.no
  • Reiseliv1 som e-utgave
  • Nyhetsbrev
1406
Bestill