Restaurant
Nigiri av flambert hval.
Hvalretter på sommermenyen?
Hvalkjøtt kan være et litt eksotisk og spennende innslag på menyen. Nå er hvalsesongen i full gang, og i en tid der vi bør spise mer mat fra havet, er vågehvalen et viktig bidrag til sunn og kortreist sjømat.
Hvalkjøtt er naturlig mørt, og kjøttet har en markant og delikat profil. Behandler man denne fantastiske råvaren med respekt, kan gjestene få en opplevelse av de helt store.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
VM-feber på Hotels.com
Dette bør du tenke på før du gir medarbeiderne dine tilbakemeldinger
KI - en game-changer for hotellbransjen?
Air Baltic gjenopptar nedlagt rute til Norge
Geilo og Beitostølen på britisk topp 10-liste over rimelige skidestinasjoner
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Opplev Hobo Oslo: Et unikt lifestyle-hotell i hjertet av byen
RevPAR-utvikling for Oslo-hotellene: En analyse av november 2025
Hvordan Norge kan bli et bærekraftig reisemål året rundt
Bordeaux-viner: En Primeur-salg i krise og fremtidens utfordringer