Restaurant

Stephen Meinich-Bache, adm. dir. i Classic Norway, forteller om muligheter i en spennende bransje.

Imponert over nivået i Sørlandscup for lærlinger

Selv om de ikke vant de gjeveste prisene, er Classic Norway Hotels og Strand Hotel Fevik veldig stolte over innsatsen og talentene til lærlingene sine; Mats Johan Isaksen, Ole Mathias Børringhus og Emilija Striaukaite.

Publisert Sist oppdatert

­Sørlandscup for lærlinger er en prestisjetung konkurranse som feirer og belønner lærlinger innen hotell- og restaurantbransjen. Classic Norway Hotels er opptatt av å støtte og oppfordre til faglig utvikling, og å delta i slike arrangementer er en viktig del av denne innsatsen. Dette er viktig for å forberede seg til kommende fagprøve, men også kjenne på presset det kan være å levere opplevelser på et høyt faglig nivå. Vinnerne får delta i Asko Servering Norgescup som skal avholdes i Stavanger i 2024.

– Når våre lærlinger deltar i konkurranser som Sørlandscup, gir det dem en unik mulighet til å vise frem sitt talent og utvikle sine ferdigheter, sier Classic Norway Hotels' administrerende direktør, Stephen Meinich-Bache.

Deltagere fra Classic Norway Hotels på Sørlandscup 2023. Foto Classic Norway

– Classic Norway Hotels legger stor vekt på å gi ungdommer en plattform for læring, vekst og suksess. Gjennom å støtte og oppmuntre til deltagelse i konkurranser som Sørlandscup, bidrar de til å forme fremtidens talenter innen hotell- og restaurantbransjen. Vi har i en årrekke satset stort på det å ta i mot lærlinger og forsøker å gi muligheter på de aller fleste av våre hotell og anlegg. I 2022 ble vårt hotell i Molde kåret til årets lærlingebedrift i Møre & Romsdal, noe vi er veldig stolte over, sier Meinich-Bache.

– At flere unge vil til bransjen er særdeles viktig, og vi skal stå klare med ressurser og jobbmuligheter. Vår visjon er å være en pådriver for å tiltrekke og støtte unge talenter i hotell- og restaurantbransjen, og vi vil fortsette å jobbe for å oppfylle denne visjonen, sier Stephen Meinich-Bache.

På årets Sørlandscup for lærlinger ble 1. prisen for servitør vunnet av Noor Nasarim Jocelyn Lesamana fra Hos Moi i Kristiansand, mens 1. prisen for kokk gikk til talentene fra Smag og Begag i Grimstad, Vetle Ramse og Vemund Evensen.

Powered by Labrador CMS