Foto

Spanias Turistkontor

Kokkebrødrene Roca ekspanderer i Girona

Publisert: 8. mars 2023 kl 14.57
Oppdatert: 10. mars 2023 kl 10.10

­Nyetableringen finner sted i Girona (Cataluña) og inngår i et nytt tverrfaglig prosjekt rundt gastronomi, bestående av en restaurant, eventlokaler, utstillings- og forskningsområde og et akademisk senter. Kultursenteret tar bolig i Castell de Sant Julià de Ramis, en festning fra 1800-tallet.

Roca-brødrene sier at igangsettingen av de forskjellige prosjektene vil være et supplement til den nåværende restauranten "El Celler de Can Roca" med tre stjerner i Michelinguiden, eventlokalene Espai Mas Marroch, Hotel Casa Cacao, som har eget sjokoladeverksted og konditori, samt isbaren Rocambolesc og sist men ikke minst, restauranten 'Normal'.

Først vil de åpne hotellet, med en restaurant som skal tilby de mest berømte rettene fra de siste 35 årenes drift på el Celler de Can Roca. Deretter planlegger de innvielsen av CCR Cocina Conciencia R+ Forsknings-området, samt Roca Academia og Roca Recicla treningsområde. Sistnevnte er et prosjekt som tar sikte på å gi nytt liv til materialet som brukes på kjøkkenet og i tjenesten, samt avfall.

 

Saken fortsetter under annonsen