NKL lagbilde.

Foto

Stian Broch

De Norske Kokkelandslagene konkurrerer i OL i Tyskland

Publisert: 4. februar 2024 kl 13.31
Oppdatert: 4. februar 2024 kl 13.33

­Det norske laget serverer en treretters meny til 110 gjester, hvorav 84 av dem er norske. De startet i kjøkkenet kl. 12:00. Servering starter kl. 18:00, og «last order» er kl. 20:00.

På menyen står blant annet lettrøkt fjordørret, stekt lam fra Lom, lammepølse og en dessert bestående av solbær, hasselnøtter og sjokolade.

Desserten består av solbær, hasselnøtter og sjokolade.

Foto

Stian Broch

De Norske Kokkelandslagene Senior har følgende deltakere:

•             Gunnar Hvarnes (manager)

•             Sebastian Myhre (kaptein)

•             Siriyaporn Rithisirikrerg

Saken fortsetter under annonsen

•             Panupong Phengphen

•             Sindre Hjelmseth

•             Runar Helgeland

•             Simen Johansen

•             Benjamin Granerud

•             Eline Sofie Sunde

•             Nils Flatmark

Saken fortsetter under annonsen

•             Rohita Kumara

•             Synva Gjerde Knapastad

•             Mats Eriksen Holmsen

 

Se også NKLs kanaler på Facebook, Instagram og TikTok.