Restaurant

Team Norway i Bocuse d’Or 2023, fra venstre: Sven Erik Renaa, Filip August Bendi, Leon Haarberg Nilsen og Christopher W. Davidsen.

Må lage verdens beste barnemeny for å vinne Bocuse d’Or

Bocuse d’Or gjør en oppsiktsvekkende vri og erstatter tallerkenretter med «Feed the kids», der kandidatene må komponere en tre-retters meny for barn og med squash som hovedråvare. Bocuse d’Or starter i Lyon 22. januar 2023.

Publisert Sist oppdatert

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 549,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1788,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 143,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1406,-

KJØP

Powered by Labrador CMS