Både McDonald’s og Burger King har mange nye etableringer i år. Torsdag 10. oktober åpner McDonald’s dørene til en splitter ny restaurant på Ottestad.

Mot mindre ultraprosessert hurtigmat

De store burgerkjedene McDonald’s og Burger King jobber iherdig med å redusere antall tilsetningsstoffer i produktene, og få mer rene råvarer inn i menyene. Men stempelet som usunn junk food blir de nok ikke kvitt med det første.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 549,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1788,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 143,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1406,-

KJØP

Powered by Labrador CMS