– En tydelig sammenheng vi ser er at restauranter som satser på kompetansebygging, ikke bare ser økt trivsel blant ansatte, men også en tydelig økonomisk gevinst, sier Ken Engebretsen i Norsk Sommelier Utdannelse.

Økt kompetanse gir økt trygghet i arbeidshverdagen, bedre gjesteopplevelser og økt salg

Ken Engebretsen i NSU AS (Norsk Sommelier Utdannelse), har stått for vinkelner-utdannelse gjennom 20 år og har fulgt utviklingen i bransjen tett. Årlig har NSU rundt 100 studenter fra norsk restaurantbransje på sitt sommelier-studium. Antallet studenter har mer enn tredoblet seg de siste 15 årene. Økningen samsvarer med utviklingen og det generelle kvalitetsløftet som har vært i restaurantbransjen i hele landet

Publisert

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 549,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1788,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 143,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1406,-

KJØP

Powered by Labrador CMS